0
Jednou z velkých výhod cloudových služeb, jako je Google Drive, je společná úprava dokumentů nebo jiných souborů. Spolupráce v Google Docs se dá prakticky realizovat rychle a bez problémů.
Nastavení uživatelů pro společnou práci v Google Docs
Pro společnou úpravu dokumentů v Google Docs je užitečné, aby všichni spolupracovníci měli také účet na Google Drive. Není to však nezbytně nutné.
- Nejprve otevřete dokument, který chcete upravovat společně s ostatními osobami.
- V nabídkové liště klikněte na „Soubor“ a v rozevírací nabídce vyberte možnost „Sdílet“.
- V dialogovém okně, které se následně zobrazí, zadejte e-mailové adresy osob, které s vámi mohou dokument společně upravovat.
- Samozřejmě můžete také omezit přístup k dokumentu. Kromě plného přístupu „Může upravovat“ jsou k dispozici také možnosti „Může komentovat“ a „Může číst“.
- Nakonec klikněte na „Odeslat“ a již můžete dokument společně upravovat.
Společná úprava dokumentu Google
Pokud dokument upravujete společně s více osobami, můžete samozřejmě také sledovat, kdo, kdy a jaké změny provádí.
- Každý uživatel má svou vlastní barvu, takže na první pohled poznáte, kdo právě co dělá nebo udělal.
- Jednotlivá barevná pole s informacemi o příslušném uživateli najdete vpravo nad dokumentem Google Docs.
- Chcete-li se přímo spojit s některým z ostatních spolupracovníků, můžete tak učinit kliknutím na příslušné barevné pole a odesláním zprávy.
- Širší přehled získáte, když v nabídce kliknete na „Soubor“ a poté vyberete možnost „Zobrazit historii úprav“.
